SON DAKİKA

DARICA HALK KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (Akçaabat)

AKÇAABAT DOLMUŞLARININ HALK OTOBÜSÜNE DÖNÜŞÜMÜ MEMNUNLUK YARATTI

Bu haber 19 Eylül 2021 - 19:52 'de eklendi ve 235 views kez görüntülendi.
AKÇAABAT DOLMUŞLARININ HALK OTOBÜSÜNE DÖNÜŞÜMÜ MEMNUNLUK YARATTI

AKÇAABAT DOLMUŞLARININ HALK OTOBÜSÜNE DÖNÜŞÜMÜ MEMNUNLUK YARATTI

İlçesinde yapılan dönüşüm Trabzon-Darıca Mahallesine kadar seferlerin uzatılması yurttaşlarda memnunluk yarattı.

Geçtiğimiz ay Akçaabat-Trabzon hattında başlayan minibüslerin otobüse dönüşüm projesinde ilçe halkına daha kaliteli hizmet veriliyor.

S.S. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’in canla başla mücadele ettiği, ‘Bu işe kellemi koydum’ dediği vizyon dönüşüm projesinde araçların tekerleri dönmeye başladı.

Halk otobüslerini kullanan yurttaşlar; “Dönüşümü çok olumlu buluyorum. Minibüslerde klima yok, havasızlık söz konusu, koltukları deforme olmuş. Yenilik her zaman iyidir. Yurttaş olarak otobüs sisteminden memnunuz” dediler.

Araçlar daha geniş ve vatandaşlar rahat ediyor. Hizmetler vatandaş odaklı bir hizmet. Hizmetten memnunuz. Herkese de anlatıyoruz. Hem temiz, hem konforlu. Son model otobüslerle seyahat ediyoruz. Elbiselerimiz tozlanmıyor. Hizmet çok güzel. Bu hizmet çok önce yapılması gerekiyordu. Geç kaldı. Vatandaşları düşündükleri için çok teşekkür ediyorum. Saatlerde de düzenleme olduğu zaman çok daha güzel olacak. Akşam saatlerinde otobüs bulmak zor oluyor. Dönüşüm çok iyi oldu. İlçe halkına büyük faydalı oldu. Yeni otobüslerde kaptanlar da gayet kibar davranışlar sergiliyorlar. Minibüs zamanı çok mağdurduk. Şimdi güzel oldu. Ancak sefer sayıları artmalı, seferler arası sıklaştırılmalı, yeni halk otobüs seferlerinin  en kısa zamanda Mersin Mahallesine kadar uzatılmalı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA